Etsi

Nykytekniikalla

Käytössämme on useita tietokoneohjattuja  jyrsinkoneita avaimille. Avainpalvelustamme löydät autonavaimet, ajonestoavaimet, kotiavaimet, pyöränavaimet... Valmistamme ne mallin mukaan, tai avaimen numeron perusteella, tehdasmittoihin jyrsittynä. Avaimet valmistamme asiakkaan odottaessa. Kun avaimesi temppuilee tai tarvitset lisäavaimia, soita tai tule käymään ja totea palvelumme monipuolisuus, nopeus ja laatu.


Avainvalikoimastamme

Löytyy avaimia monipuolisesti useisiin automalleihin (myös kauko-ohjaimella).  Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Isuzu, Iveco,Jaguar, Jeep Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen volvo ja jne.
Meiltä myös autonavaimien huollot ja korjaukset.
Putkiavaimet Harley-Davidson moottoripyöriin.

Korjausosat

Tässä muutama esimerkki autonavainten korjausosista (vaihtokuorista, vaihtokärjistä ja kauko-ohjainten korjausosista). Meiltä myös kauko-ohjainten mikrokytkimien vaihdot. Korjausosilla saamme avaimestasi uutta vastaavan.

VATS-avaimet

Teemme vastusavaimet myös amerikkalaisiin autoihin, joissa on VATS-käynnistyksenesto.